img +386 31 844 498
img domovoj.sp@gmail.com
slo
en
de
Apartmaji

Rezervacija v treh korakih

Rezervirajte apartma

Izberite željeni apartma in ga rezervirajte v treh korakih. Možne so različne oblike plačila, tudi preko spleta. Navodila za rezervacijo in plačilo preko spleta najdete tukaj. Več informacij: kličite 031 844498 ali pošljite e-pošto na domovoj.sp@gmail.com .  Splošni pogoji za rezervacijo, odjavo rezervacije in hišna pravila so predstavljeni v zadnjem delu te strani.

Apartma s pogledom na gore
od 60€*

Maks. št. gostov: 2 osebi
Spalnica z zakonsko posteljo, kuhinja z jedilno mizo, kopalnica, WC
Površina 27 m2
*20€ doplačilo za v primeru krajšega bivanja (1 noč). Cene se prilagajajo glede na povpraševanje v glavni sezoni in praznikih.

Apartma s pogledom na gozd
od 80€*

Maks. št. gostov: 2 osebi
Spalnica/dnevni prostor z dvema posteljama,  kuhinja, kopalnica, terasa, samostojni vhod.
Površina 42 m2
*20€ doplačilo za v primeru krajšega bivanja (1 noč). Cene se prilagajajo glede na povpraševanje v glavni sezoni in praznikih.

DOMOVOJ, apartmaji in sobe: splošni pogoji za rezervacije in nastanitve  

Prijava: po 16:00 -21:00 (zgodnejša ali poznejša prijava po dogovoru in proti plačilu).

Odjava: pred 11:00 (pozna odjava po dogovoru).

Rezervacije

Rezervacije sprejemamo po telefonu, e-pošti in preko našega spletnega sistema za rezervacije. Gosti pri rezervaciji navedejo vse potrebne podatke za rezervacijo in pregledajo, kaj je vključeno v posamezno nastanitev, to je apartma ali sobo (max. št. oseb, vrsta ležišč, razpoložljivost kuhinje, kopalnice, dostop/vhod). Večjega števila gostov od napovednih nismo dolžni sprejeti, ravnotake ne omogočiti storitve, ki za posamezno nastanitveno enoto niso predvidene oziroma možne.

Gostu po elektronski pošti pošljemo rezervacijo/voucher, z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Gosti morajo v predvidenem roku vplačati navedeni avans, s katerim  jamčijo za rezervacijo. Plačilo je možno z nakazilom na transakcijsi račun, s kreditno kartico ali preko Paypal-a. Plačilo s kartico ali preko Paypal se izvede preko našega partnerskega podjetja Intersplet d.o.o. Celotno plačilo za nastanitev oziroma preostanek plačila se sprovede ob prihodu, v gotovini ali s kartico (preko spleta). O vseh podrobnostih v zvezi z rezervacijo in plačili se lahko tudi dogovorimo pot telefonu.

Cene se lahko na različnih prodajnih kanalih (spletna stran, Booking.com, AIRBNB, viaSlovenia) razlikujejo zaradi različnih popustov, akcij in različnih pogojev prodajnih posrednikov. Reklamacije v zvezi s tem niso upravičene.

Odpoved rezervacije

1/ Odpoved rezervacije je brezplačno možna najkasneje 8 dni dni pred napovedanim datumom prihodom.

2/ V primeru stornacije bivanja 7 -5 dni pred datumom prihoda zaračunamo 30 odstotkov celotnega zneska rezervacije.

3/ V primeru, da se rezervacija storira 4 dni ali manj predprihodom in v primeru, da gost ni prispel, zaračunamo 100 odstotkov celotnega zneska rezervacije.

Hišna pravila: Kajenje je strogo prepovedano v vseh zaprtih prostorih. Ravno tako hrupne zabave in uživanje opojnih substanc. Hišni ljubljenčni niso dovoljeni. V sobah in vseh drugih prostorih Domovoj -a je prepovedano snemanje in fotografiranje v komercialne namene brez vednosti in odobritve. Povzročeno škodo v nastanitvenih kapaciatetah je gost dolžen poravnati pred odhodom.

–>