img +386 31 844 498
img domovoj.sp@gmail.com
slo
en
de
Kako do nas

Preglejte navodlila ali nas kontaktirajte preko spodnjih kontaktov

Poglej na Google Maps

Lokacija
Kako do nas z avtom ali vlakom?

Poiščite Vaše 41a, Medvode v vaši napravi, ki omogoča GPS navigacijo ali pa uporabite Google zemljevid, da najdete pot do nas. Vas Vaše in mesto Medvode (1,5 km stran) se nahajata blizu Ljubljane (15 km iz centra, 20 minut z avtom). Do Medvod in Vaš pa lahko pridete tudi z mestnim avtobusom LPP št. 25 smer Medvode ali z vlakom v smeri Jesenic. Medvode so prva večja postaja. V Medvode pa vas lahko pridemo tudi iskati.

Kako pridete do nas z letalom?

Letališče Jožeta Plečnika na Brniku je zelo blizu nas, saj je oddaljeno le 18 kilometrov. Z letališča ste z avtom (Rent-a-car) pri nas v pol ure, avto pa je tudi najbolj ugodno prevozno sredstvo za potepanja po Sloveniji. Lahko uporabite tudi avtobus ali kombi transfer z letališča do Ljubljane ter nato javni prevoz LPP z Ljubljane številka 25 do Medvod. Na letališče pa vas lahko mi pridemo tudi iskati (proti dodatnemu plačilu).

Z nizkocenovnimi letalskimi prevozniki lahko priletite v Ljubljano (Letališče Jožeta Pučnika). Še več možnosti pa imate za lete v Trst, Benetke ali Treviso (blizu Benetk), Celovec ali Zagreb. Iz vseh teh mest lahko do Ljubljane pridete z rednimi kombi prevozi (www.goopti.com ) ali avtobusi (Flixbus, Nomago). Pri organizaciji prevozov vam lahko tudi pomagamo z nasveti.