img +386 31 844 498
img domovoj.sp@gmail.com
slo
en
de
Domovojeva doživetja

V DOMOVOJU z veseljem in veliko dobre volje pomagamo z nasveti, da doživite lepote slovenskih krajev in Slovenije. Mi smo jo prehodili počez in čez in poznamo veliko skritih kotičkov. Pripravili smo številne pakate Domovojevih doživetij. Pakete prilagodimo vašim željam, zmožnostim in pričakovanjem, pa tudi vremenu in počutju. Poskrbimo tudi za vodiče in druge storitve.

Posebna ponudba

Kolesarjenje po Medvodah z okolico

Do Škofje loke, v Pohograjce, do Zbiljskega jezera, do Katarine vodijo kolesarske poti iz Domovoja. Dovolite si uživati v naravi in hkrati narediti nekaj za zdravje.

Na Jakobu

Družinska  doživetja  v  Polhograjcih

Domovoj vabi družine na vikend paket z obilico rekreacije po Polhograjcih, okušanja dobre domače, lokalne hrane ter razvajanja v savni in na masažnem stolu.

Skriti slapovi v Polhograjcih

DOMOVOJ vabi družine k raziskovanju skritih slapov v Polhograjskem hribovju z okolico v bogatem pomladnem vzdušju z obilico rožic in živali. Poleg raziskovanja in rekreaciji smo pripravili tudi dobro domačo hrano.

Avstrijska Koroška na kolesu

Vabljeni, DRAGI DOMOVOJEVI GOSTJE, na avstrijskO Koroško, kjer morda veste, da živijo koroški Slovenci, s katerimi lahko govorite slovensko? Uživajte v turističnih destinacijah preko severne meje Slovenije in se ne mučite z iskanjem svojih »skritih« nemških besed… Podajte se na kolesarsko popotovanje po treh dolinah avstrijske Koroške: Rož, Podjuna, Zilja,… kot pravi znana pesem.

Slovensko srce avstrijske Koroške – od Celovca do Zilje

DRAGI DOMOVOJEVI GOSTJE, zelo lepo ste vabljeni na avstrijsko Koroško, kjer lahko spoznate čudovito pokrajino, koroške Slovence in
njihovo življenje! Celovec, Mohorjeva druža, knežji kamen, Ziljska bistrica, Zahomec.

Olimpijsko – z Dobrača v domačo vas olimpijcev

Peš vzpon na Dobrač, uživanje v prelepih razgledih Beljaške alpske cest in obisk slovenske gostilne v Ziljski dolini. Stičišče čudovite narave in slovencev v Ziljski dolini.