img +386 31 844 498
img domovoj.sp@gmail.com
slo
en
de
Novice

vse novičke ki jih želimo deliti z vami

O nas
 • images

  Objavljeno: 2016-11-23

 • images

  Od:

 • images

  Kategorije:

  Razno

 • images

  Komentarji: 0

Vladimir in Andreja sva zakonca, ki sva nekoč skupaj veliko potovala, saj je bila to najina strast. Sedaj z desetletnim sinom Janejem živimo v naši novi hiši v Vašah pri Medvodah. Naš dom stoji na robu Polhograjskega narodnega parka, pri Medvodah, na poti med Ljubljano in Bledom.

V našem okolju imamo tudi možnost skrbeti za pet domačih živali. Imamo psičko zlato prinašalko Brino, muce Toma, Bubuja ter Milo ter mini angora zajčico Simbo. Vse živali so izjemno dobro socializirane, zato so zelo primerne za igro z majhnimi otroki. Na vrtu za hišo pridelamo veliko domače zelenjave za lastno uporabo. Takšen je naš življenjski slog, ki ga neskončno uživamo.
Najina strast še vedno ostajajo potovanja. Temu se pridružuje še arhitektura. Ta se lahko vidi v našem domu, ki sva ga sama izrisala in zgradila. Je res nekaj posebnega. Naš dom je urejen z ljubeznijo, kot tudi s čutom za estetiko. Hkrati je čist in funkcionalno dovršen. Če sedete na gugalnik pred toplim kaminom, vas toplota lahko ponese v spanje, galerija vam nudi lep razgled, večerna svetloba pa zasije skozi steklena vrata, intimna svetloba majhnih luči vas povleče v branje, kava na pokriti terasi pa nadvse prijetno diši.

Odločila sva se, da bova ti dve strasti združila. Popotnikom bova pokazala in ponudila v uporabo naš dom. Letos julija sva gostila prve goste. Odzivi gostov so prelepi.

Gosti se v naši hiši počutijo dobro. Uživajo v zasebnosti lastnih apartmajev ali sob. Vse je novo in nadstandardno opremljeno. Nudimo copate, brisače in toaletni pribor. Poleg TV, brezplačnega parkirišča, brezplačnega interneta ponujamo infra savno in fitnes naprave. Poleg tega, po želji, ponudimo tudi naš domači zajtrk.

Na vrtu našega doma se lahko v naravi naužijejo svežega zraka in miru. Lahko si pripravijo žar, njihovi otroci pa se lahko medtem na primer igrajo na drevesni hiški, nogomet, se lovijo … V vseh teh aktivnostih nadvse uživa tudi najin sin Janej s svojimi prijatelji. Zato veva, kaj imajo otroci radi.

V bližnji okolici našega doma se lahko predajajo športnim aktivnostim – planinarjenju, pohodništvu, kolesarjenju, gorskemu kolesarjenju in spustom, plavanju, smučanju, kajakiranju, raftingu, plezanju, padalstvu, ribarjenju, turnemu smučanju, teku … V okolici so smučišče Cerkno, pohodniški hribi Jakob, Katarina, Osolnik, Jetrbenk . V nekoliko širši okolici so Julijske Alpe s prelepimi vrhovi in Ljubljana – prestolnica s prelepo arhitekturo in kulturnimi prireditvami na dosegu roke, proti morju pa Postojna, Predjamski grad, Piran …

Z največjim veseljem bi gostom, po želji, pomagala tudi z nasveti pri spoznavanju naše prelepe Slovenije. Mi smo jo prehodili počez in čez in poznamo veliko skritih kotičkov.
Naš moto je Uživajte vsak dan, mi pa se bomo potrudili in poskrbeli, da boste uživali pri nas v našem domu in spoznavanju naše domovine prav vsak dan.

Pridite k nam, če si želite naše gostoljubnost, domačnosti, prijaznosti, adrenalina in doživetij na tone, kot tudi miru in sprostitve. Potem smo za vas res pravi naslov za preživljanje vašega zasluženega oddiha. Mi in naš Domovoj – hišni duh, ki čuva našo hišo, vas nestrpno pričakujemo.

Ekipa Domovoj