img +386 31 844 498
img domovoj.sp@gmail.com
slo
en
Ustvarjalno-meditativna delavnica

DOBRODOŠLI na tridnevno
Ustvarjalno-meditativno delavnico,
ki bo od 6.9. do 8.9. 2019, s pričetkom ob 16 uri,
v prostorih Domovoja, Vaše 41a, Medvode.

Pridite, zelo, zelo ste dobrodošli!

Število prostih mest: 15
Prijave sprejemamo na e-naslov: domovoj.sp@gmail.com ali po telefonu 031 844498, do 1. 9. 2019, do 21 ure.

Cena je 350 EUR na osebo.

V ceno je vključeno:

 • Dve nočitvi v Domovoj, apartmajih in sobah
 • Zajtrka, prigrizki, kosila, večerji in pijača
 • Turistična taksa
 • Ustvarjalno meditativne delavnice
 • Slikarski pribor in platno

1 DAN: 6.9.2019

16.00- 16.30:
Pozdrav in dobrodošlica udeležencem. Namestitev po sobah in apartmajih.

16.30 – 17.30 REIKI
Izvajalec: Ivan, Kuduzovič, reikist z Zagreba
Predstavitev in uvod v Rekonekcijo in rekonektivno zdravljenje. Področja uporabe.
17.30-18,30
Skupinsko delo; ozaveščanje ničelnega polja ter ničelne točke neskončnih možnosti.

Praktičen prikaz delovanja Rekonekcije in rekonektivnega zdravljenja (vaja).

18.30-20.30
Individualni pogovori in terapije.

20.30 Večerja

2. DAN: 7. 9. 2019


8.00 Zajtrk


8.00 Zajtrk

Celodnevna kombinacija zavestnega gibanja, diha, meditacije in slikanja poteka v dveh tematskih sklopih:

 1. Sklop: 9. – 13h
  Ponovno se povežemo z otrokom v sebi, prepoznamo in opuščamo norme in blokade skozi primarno intuitivno slikanje iz tega brezskrbnega prostora.

13.00 – 14.00 Kosilo

 1. Sklop: 14.00 – 18.00
  Spoznavanje in sprejemanje sebe skozi avtoportret.

18.00 Večerja

18.30- 20.30
Možnost individualne terapije:

ACCESS BARS izvaja Tanja Zupančič. Access bars je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

ZVOČNA MASAŽA s himalajskimi posodami, izvaja Tina Mlakar. Temelji na izročilu Nada Brahma – vse je vibracija, kajti celotno vesolje je rojeno iz močne energije zvoka.
Je kot vodena meditacija brez besed, ki jo slišimo ter občutimo, saj se himalajske posode polagajo preko celega telesa in nosijo vibracijo v globino telesa. Prebuja in sprošča celični spomin, neguje telo, uravnoteži levo in desno možgansko hemisfero. Zvok je znan po svojih zdravilnih elementih kot terapevtsko orodje, spodbuja regeneracijo in usklajevanje vseh ravni bitja.
Tanja Zupančič jje intuitivna in abstraktna slikarka. Likovno terapijo in meditacijo je študirala pri japonski umetnici Meeri Hashimoto.
Do sedaj je kreativne delavnice izvajala v Goi v Indiji, kjer zadnjih 10 let preživlja zime, sedaj pa si želi svojo prakso deliti tudi v slovenskem prostoru.

Tina Mlakar redno vodi jogo in meditacije, kar podpira z elementom glasbe. Vibracijo zvoka uporablja pri skupinskem chantanju ter nudi individualne zvočne seanse. Rada raziskuje ustvarjalne tehnike skozi prakse, ki odpirajo priložnost samoopazovanja in kultivacijo prisotnosti.

Nikakršno predznanje joge, plesa in slikanja ni potrebno. Pridite v udobnih oblačilih, primernih tudi za slikanje, saj akrilne barve ne gredo z oblačil.

Kreativnost ni rezervirana samo za “umetnike”. Je kot nevidna sila znotraj vsakega od nas. Je ključ do srečnega in izpolnjenega življena. Svet potrebuje motivirane in ustvarjalne ljudi!

3. DAN -8. 9. 2019

8.00 Zajtrk
9.00-11.00
DOPUŠČAJTE ČUDEŽE V SVOJE ŽIVLJENJE

Pogovor, meditacija, zvočni koncert, kanaliziranje osebnih sporočil s Tjašo Cepuš in Ružico Šket.

Ko se zaveš, da lahko spremeniš svojo realnost, v svoj prid, se pojavijo čudeži. Tvoja pozornost se usmeri v radost, slediš svojim nasmehom in okoliščine začnejo delovati v tvoj prid. Z meditacijo in zvokom bova to podprli in podali vsakem tudi njeno/njegovo osebno sporočilce za pot naprej v življenju.

Tjaša Cepuš, zvočna alkimistka, ustanoviteljica Zvočni SPA v Celju, delujem skozi zvok, glasbo naravnih frekvenc, ki te popeljejo v zavedanje, kdo si. Nudi izobraževanja, individualne zvočne seanse, masaže, zvočne in glasbene koncerte, osebne zvočne zapise in drugo.

Ružica Šket: “Pomagam vsem, da prejmete podporo angelov in vere, da se zavedate da ste vredni, da zmorete in da so čudeži za vse nas ljudi in zdaj je pravi čas za ČUDEZE … ” pravi angelska učiteljica, intuitivna terapevtka in ustanoviteljica Angelske akademije.

11.00 – 12.30
Individualne terapije in pogovori.

12.30 Prigrizek in ob 13.00 zaključek delavnic.